• Op 25 juni 2016 was het zover: de dansvoorstelling 'Alice het Wonderballet!

  Twee prachtige voorstellingen in de Schouwburg in Middelburg. Beide vrijwel uitverkocht! Lovende reacties! Een groot succes.

  Wat credits:

  Zo'n grote productie met bijna 150 dansers (!) is niet te realiseren zonder een groot team van vrijwilligers. En dat hele productieteam komt veel lof toe voor het vlekkeloze verloop van de twee voorstellingen. Misschien was u één van die hulpouders? Heel veel dank!

  Wilt u nog graag foto's zien? Hieronder zijn knoppen die u naar de foto's van de middag- en de avondvoorstelling leiden.

   

 • FOTO'S BESTELLEN

  De foto's in de links hierboven zijn van prima kwaliteit; leuk voor op uw telefoon of computer. Maar wilt u een echt goede kwaliteit, bijvoorbeeld een vergroting van één van de foto's, kunt u het beste via de link hieronder afdrukken bestellen. Dat kan in verschillende formaten. Via deze link komt u op de site van OYPO waar de meeste foto's in heel hoge resolutie opgeladen zijn. Afdrukken van deze foto's worden tegen kostprijs aangeboden. Zo kost een afdruk van 10x15cm slechts 33 cent (exclusief verzendkosten).

  Om de foto's een beetje af te schermen voor algemene bezoekers van OYPO, heeft u een wachtwoord nodig. Dit is, hoe kan het ook anders: Alice.

  Mocht u de foto's in deze hoge kwaliteit liever digitaal willen hebben, dus een download ervan, kunt u een mailtje sturen naar de fotograaf die dit op OYPO heeft opgeladen: Rob Nefs: nefser@gmail.com . Hij kan ze dan via WeTransfer aan u doen toekomen. Graag met vermelding van de fotonummers zoals vermeld in de Google fotomappen (links hierboven).

  foto's bestellen op OYPO

 • In één woord: geweldig!

  bezoeker

 • Wat een positieve sturende energie moet de artistieke leiding van deze voorstelling hebben! Wat een bruisende voorstelling!

  opa met achtergrond in de podiumkunst

 • Ik dacht dat ik naar één of andere demonstratie van balletklassen ging kijken, maar dit was gewoon een heel goede voorstelling!

  jongen van 17 die normaal vooral in voetbal geïnteresseerd is