• Voorstelling 'Pluk, het Petteballet'

  Zaterdag 16 juni 2018 werd na maandenlange voorbereiding werd de voorstelling "Pluk, het Petteballet" opgevoerd. Het was weer een geweldig succes (hoewel de schrijver van deze tekst een beetje subjectief is) en als u er niet bij was, heeft u echt iets gemist...

  Eerst nog even wat credits:

  Zo'n grote productie met bijna 140 dansers (!) is niet te realiseren zonder een groot team van vrijwilligers. En dat hele productieteam komt veel lof toe voor het vlekkeloze verloop van de twee voorstellingen. Misschien was u één van die hulpouders? Heel veel dank!

 • Zoals bij de voorstellingen toegezegd, zijn er heel veel foto's gemaakt en die worden allemaal aan u ter beschikking gesteld via de onderstaande link. En er zitten weer heel prachtige bij.

  Om de privacy in acht te nemen en het niet voor de hele wereld open te stellen, is toegang tot de foto's beschermd met een wachtwoord. Alle (ouders van de) deelnemers hebben dit inmiddels ontvangen. Als u niet tot die groep behoort, maar u meent wel 'recht' te hebben op toegang tot de foto's, kunt u het beste om hulp bij toegang vragen aan degene waarvoor u naar de voorstelling kwam (kleinkind, neef/nicht, overbuurmeisje, klasgenoot...). 

  Mocht dit allemaal niet van toepassing zijn of het verloopt allemaal moeilijk, dan kunt u altijd een mailtje aan admin@balletschoolmiddelburg.nl sturen. Wij zullen dan gepast antecedentenonderzoek doen :-) alvorens u het wachtwoord te geven.

  naar de foto's