• voorstelling "Het Koninklijk Ballet van Katoren"

  7 en 8 juli 2023 werd na maandenlange voorbereiding de voorstelling "Het Koninklijk Ballet van Katoren" opgevoerd. Het was weer een geweldig succes en als u er niet bij was, heeft u echt iets gemist...

  Nog even wat credits:

  Zo'n grote productie met bijna 100 dansers is niet te realiseren zonder een groot team van vrijwilligers. En dat hele productieteam komt veel lof toe voor het vlekkeloze verloop van de drie voorstellingen. Misschien was u één van die hulpouders? Heel veel dank!

 • foto's van de voorstelling

  Van de generale en de drie voorstellingen zijn heel, heel veel prachtige foto's gemaakt! Met veel dank aan de fotografen Henk, Nicolette, Fred en Gavin.

  Deze zijn voor bezoekers van de voorstelling gratis in te zien op een online album. Via de leerlingen is hiervoor een link (tevens wachtwoord) gedeeld.

  Meent u het album ook te 'mogen' inzien, maar heeft u geen link gekregen? Stuur even een berichtje via het contactformulier op deze site.

 • foto: Hans Puik, cultuurverslaggever.nl

  klik op de foto voor zijn recentie

 • U wilt toch ook nog een keer nagenieten? Er komt weer een prachtige videoregistratie op dvd en usb. Op dit moment wordt de opname gemonteerd en deze zal naar verwachting aan het einde van de zomervakantie gereed zijn. Bestel gauw via onderstaande link!

  naar opname bestellen

 • foto: Hans Puik, cultuurverslaggever.nl

  klik op de foto voor zijn recentie